2021-05-28 07:13:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne engedd, hogy a pletykák befolyásoljanak a döntéseidben

Napi horoszkóp május 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai napon valami visszazökkent az álmodozásból, egy különös nehézséggel is számolnod kell. A gondok azonban csak arra valók, hogy felébresszenek, nem arra, hogy összetörjenek - de ha valaki, hát a Kos biztos, hogy tisztában van ezzel!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Lazíts, nyiss a külvilág felé, ne gubózz be teljesen a mindennapi gondjaidba. És ne rágódj azon a témán, amit úgysem tudsz megoldani. Ha így teszel, a sors majd magától nyit utat arra, ami túl van a lehetetlenen.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne engedd, hogy a pletykák befolyásoljanak a döntéseidben. Az igazságot más úton kell megtudnod, nem a néhol rosszindulatú pusmogásból. Különösen nem alapozhatsz ezekre fontos lépések megtételekor. Amire viszont bátran hagyatkozhatsz, azok a megérzéseid!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy komoly döntés előtt állsz: nem halogathatod tovább, hogy megtedd a szükséges lépéseket. Ha úgy érzed, hogy elfogyott körülötted a levegő, nézz körül, merre találhatsz kiutat. Nem biztos, hogy rögtön menni fog, de ha kitartó vagy, végül sikerül!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hajlamos vagy rá, hogy vakon megbízz az emberekben. Máskor meg épp a túlzott gyanakvásával okozhatsz magadnak is kárt, de ez a ritkább. Az arany középutat kellene megtalálnod. Ma egy friss ismerősöd nem mond igazat, egy régi barátod véleményére viszont bátran adhatsz!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem kellene összekeverned a munkát a szerelemmel, vagy legalább figyelj nagyon a látszat megőrzésére, és hogy ne adj okot a pletykákra. Inkább válaszd a kivárás stratégiáját, és csak apró jeleket adj a másiknak. Így megúszhatod sebek és sebzések nélkül.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Igazán kellemesen érzed magad. Nem is nagyon akarod elkapkodni a dolgaidat, csak kávéznál, beszélgetnél egész nap. Pedig valamire nagyon is oda kellene figyelned! Talán néhány elejtett szó az, ami más irányba indítja el az eseményeket.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Igazságtalanul viselkedhettél valakivel szemben az utóbbi napokban, és ma alkalmad adódhat kiküszöbölni a csorbát. Talán ingadozó hangulatod teszi, hogy belemartál olyanba, aki nem is ártott neked. Kérj bocsánatot, ettől mindkettőtöknek jobb lesz a kedve.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai nap épp olyan lesz, amilyennek elvártad: igazán elégedett lehetsz a sorsoddal. Képes vagy vidámnak és naposnak látni, legyen bármilyen is az idő. Szerencsések, akik veled találkoznak: rájuk is árad a fényből.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma mindenki téged kényeztetne, de te ezt csaknem atrocitásnak véled. A szeretet nem támadás. Ha terhesnek érzed, vonulj kicsit félre. De ne legyél mogorva azokkal, akik a legjobban szeretnek téged. Talán csak ki kellene aludnod magad.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha túl nehéznek érzed a helyzetedet, akkor talán segíthet az a gondolat, hogy sokan még így is szívesen cserélnének veled. Azért nem árt tenned is azért, hogy a dolgaid hamarosan jobbra forduljanak.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A szerelemben felhős napok következnek: de termékenyítő lehet az eső. Sok mindent meg kell beszélnetek, és ehhez bizony a vitatkozás elengedhetetlen. A lényeg a hangnem, és az, hogy a végén mindig kibéküljetek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: